SEO-blogg

 • Innholdsstrategi for nettbutikk

  Slik bygger du en vinnende innholdsstrategi for nettbutikken din

  Jeg sammenligner ofte det potensielle markedet for produkter med vannet i en demning. For å få en liten, jevn strøm av vann kan du legge et rør fra demningen til destinasjonen din. Men hvis målet er å få vannet til å renne i strie strømmer, så raskt som mulig, må du legge en stor og […]

 • E-handel SEO: Ikke ignorer søkeordsanalyse og SEO om du vil ha en effektiv markedsføring på Google.

  5 feil suksessrike nettbutikker styrer unna

  Selv om det kanskje høres urealistisk ut å doble inntektene på kort tid, vil du fort oppdage at det faktisk er mulig. Du kan til og med gjøre det enda bedre, kanskje tredoble inntektene dine, hvis du er villig til å investere i fremtiden og klarer å unngå de vanligste tabbene. Her er de fem vanligste SEO-tabbene du må styre klar av for at nettbutikken din skal lykkes.

 • Nettbutikk-SEO: 40 tips til søkemotoroptimalisering av din nettbutikk

  40 SEO-tips for nettbutikker som vil øke salget!

  Søkemotoroptimalisering er et område nettbutikker ofte forsømmer. Mange bedrifter ville ha stort utbytte av hjelp fra kyndige eksperter på området, råd fra spesialister med erfaring i å utvikle og markedsføre nettbutikker som selger tusenvis av produkter og tjener millioner eller milliarder kroner årlig.

 • Det ledere må vite om Google og SEO

  Dette bør alle bedriftsledere vite om Google

  Bedrifter som motsetter seg denne revolusjonen, eller ikke innser at det har skjedd en enorm omveltning, vil ikke kunne løse problemer, utvikle seg og tilpasse seg. De vil bli hengende etter, og de vil miste kunder, salg og markedsandeler. For noen vil dette skje over natten. For andre kan det ta litt lenger tid.

 • Tips om SEO, innholdsmarkedsføring og søkeordsanalyse

  Derfor bør innholdsmarkedsføring bygges på et solid SEO-fundament

  Nettstedet ditt har bare noen få sekunder på å fange besøkendes interesse. Hvis det ikke gjør det, forsvinner de. Kanskje for alltid.

  Du kan bare tiltrekke deg folks oppmerksomhet hvis du forstår hvordan de tenker og hva de er ute etter. Det du forteller på nettstedet ditt må vinne gjenklang.

  Dette er grunnen til at innholdsmarkedsføring må bygges på et sterkt fundament, basert på søkemotoroptimalisering (SEO) og søkeordsanalyse. Uten innsikt i søkemotormarkedsføring vil du ikke kunne lage fristende innhold potensielle kunder ikke kan stå imot.