Profesjonell SEO-analyse for nettsteder og nettbutikker

Fysisk SEO-analyse dokument

Ledende finansaviser har dokumentert suksesshistorier om hvordan våre kunder på rekordtid har tatt dominerende posisjon og tjent milliarder

Vår SEO-analyse i kombinasjon med vår høye ekspertise og lange erfaring, er en avgjørende nøkkelfaktor bak flere operasjoner som finansaviser mener er oppsiktsvekkende finansnyheter av nasjonal interesse. Å kunne påvirke det viktigste tallet som teller i enhver bedrift på en slik måte at det fører til omtale i finansaviser, er vi naturligvis stolte av.

På rekordtid har vi satt kunder i stand til å innta en bransjeledende posisjon og dominere den. Vi har gjort det for små og store nisjer. Vi har lykkes med å dominere kategorier og underkategorier i nettbutikker. Vi har lykkes med å dominere konkurranseutsatte tema og emner med svært høy konkurranse.

Tidslinjer er vanligvis kortere enn kunder tror. Det trenger heller ikke å være kostbart.

Vår SEO-analyse involverer blant annet:

 • Situasjonsanalyse
 • Vekstanalyse
 • Søkeordsanalyse
 • Konkurrentanalyse (inkludert referansemåling av opp til 20 konkurrenter)
 • Teknisk SEO
 • Vurdering av synlighet, både på søk fra stasjonære PC-er og mobile enheter, og på alle steder der du har kunder, inkludert lokale butikker i forskjellige byer eller steder

En SEO-analyse som avdekker hindringer, svakheter og problemområder i din nåværende SEO-strategi. Etter å ha vurdert de ulike markedsføringsaktivitetene i din overordnede markedsføringsstrategi, vil vi

 • gi deg en prioriteringsliste over de mest kritiske problemene
 • hjelpe deg å gjennomføre nødvendige endringer og implementere løsningene
 • vurdere din innholdsstrategi
 • gi deg konkrete detaljer om hvilket innhold du trenger
 • gi råd om hvordan du kan organisere innhold mest effektivt
 • hjelpe deg med å skape verdifullt og engasjerende innhold (formål, behov, løsning, speiling)
 • foreslå innhold som øker konverteringsraten og salget ditt
 • gjøre kommunikasjonen din mer effektiv
 • advare mot hva slags innhold du IKKE bør investere i

Du vil bli i stand til å kartlegge populære emner, temaer og innhold, for å så lage en kundesentrert innholdsstrategi som vil være effektiv for både synlighet på søkemotorene og for å bygge lojalitet og merkevare.

Vår SEO-analyse er ikke en enkel automatisert test hvor man trykker på en knapp og får noen raske og enkle SEO-tips i retur noen minutter seinere. Nei, vi legger vekt på å oppnå en langvarig effekt som vil sikre dine investeringer og påvirke bedriftens virksomhetsmål.

En SEO-analyse fra Search Planet er skreddersydd for dine unike virksomhetsmål og individuelle behov, og vil være en grundig analyse som involverer bred og dyp tverrfaglig spisskompetanse og ekspertise.

Vår SEO-analyse er for deg som ønsker en heldekkende analyse basert på hvordan Google fungerer i dag og i tiden fremover. Vi kan også tilby et mer lettbeint alternativ for deg som er rimeligere og raskere, en SEO-audit. Trenger du hjelp til å velge hva som er mest riktig for deg, så hjelper vi deg med dette.

Kontakt en ekspert

Dersom du ønsker å ta direkte kontakt med en ekspert, ta gjerne direkte kontakt med Trond Lyngbø. Trond har en sterk digital profil, og formell bakgrunn og utdanning innen utvikling, design, arkitektur og det som er viktig for å forstå Google-landskapet. Les mer om Trond, hans yrkeserfaring og bakgrunn, og finn kontaktdetaljer på denne siden.

Tips: Denne måneden tilbyr Trond en gratis og uforpliktende konsultasjon. Vær rask!

MEDIEOMTALE

Anerkjent SEO-ekspertise


Våre dyktige ansatte har over flere år oppnådd gode resultater og internasjonal anerkjennelse.

Forbes-omtale.

Omtalt og presentert som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister.

Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

Search Engine Land: Topplistet SEO-spaltist fem år på rad (50+ publiserte spalter.)

Google IT: Bok om søkemotoroptimalisering med Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge.Google It: Medforfatter av internasjonal bok om SEO utgitt av Springer.

Medieomtale

Pluss mye, mye mer som du kan lese om.

Les mer
Trond Lyngbø, Senior SEO-konsulent.

Trenger du hjelp med en SEO-analyse?

Det er alltid spennende med nye utfordringer, og våre SEO-konsulenter gleder seg til å høre fra deg.

Ta kontakt