OM OSS

Om Search Planet


Vi er et konsulenselskap som leverer eksperttjenester innen søkemotoroptimalisering (SEO) til større bedrifter som krever tung seniorkompetanse, pluss høy ekspertise i skjæringspunktet mellom fagområder som overlapper hverandre, som teknologi, arkitektur, innhold, analyse og strategi.

Referanse fra Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic SEO. Referanse fra kunde på LinkedIn

Referanse fra SEMrush

Referanse fra SEMrush

Kort om oss

Search Planet er et SEO-byrå. Vi tilbyr søkemotoroptimalisering (SEO).

Kundelisten inkluderer internasjonale selskaper og ledende norske merkevarer som omsetter for milliarder.

Ta kontakt

Search Planet Oslo

Vårt hovedkontor er i Oslo sentrum, Norge. I Posthuset, vegg i vegg med Oslo Sentralstasjon (Oslo S).

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Hei! Jeg brenner for faget. Jeg elsker å hjelpe andre med å lykkes. For meg er ikke dette kun en jobb. Det er en lidenskap. Når jeg jobber med kunder, gir jeg alt jeg har. Når jeg går inn døren hos dem, er det med holdningen at jeg skal hjelpe dem til seier. Å bli nummer 1.

Ønsker du å ta en prat om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Jeg tar deg gjerne gjennom en uforpliktende case, viser deg min metodikk og gir deg noen gratistips samtidig. Ta gjerne kontakt direkte, det er bare hyggelig! Hilsen Trond 🙂

MEDIEOMTALE

Anerkjent SEO-ekspertise


Våre dyktige ansatte har over flere år oppnådd gode resultater og internasjonal anerkjennelse.

Forbes-omtale.

Omtalt og presentert som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister.

Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

Search Engine Land: Topplistet SEO-spaltist fem år på rad (50+ publiserte spalter.)

Google IT: Bok om søkemotoroptimalisering med Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge.Google It: Medforfatter av internasjonal bok om SEO utgitt av Springer.

Medieomtale

Pluss mye, mye mer som du kan lese om.

Les mer