Search Planet AS er et SEO-byrå i Oslo, Norge.

Vi er et norsk SEO-byrå med høy ekspertise på Google organisk søk og søkemotoroptimalisering (SEO) for bedrifter.

Vi har omfattende kompetanse og erfaring, og har jobbet med flere store internasjonale markedsledere, og noen av de største bedriftene, nettstedene og butikkjedene i Norden.

Bedrifter som DNB, Elkjøp Nordic, Biltema, NorgesGruppen, Rema 1000, Jernia, Visma, Telenor, Color Line, Ramirent, BMI Group, med flere.

I tillegg har vi også internasjonal erfaring med innhold, informasjonsarkitektur, innholdsstrategi og content marketing.

Vi opplever at vår kombinerte kompetanse gjør en forskjell for våre kunder, som i flere land omsetter for milliardbeløp via organisk søk!

Scroll ned, om du vil lese hva andre sier om oss.

Følg med på bloggen for nyttige ledertips om SEO.

Ta kontakt

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Hei, jeg heter Trond Lyngbø, og er senior SEO-konsulent og eier av Search Planet. Ta gjerne direkte kontakt med meg for en hyggelig prat om SEO.

Ring meg

Mob: (+47) 46 444 999

Skriv til meg

trond.lyngbo@searchplanet.no

Official Judge

Internasjonal fagdommer

Vi fokuserer ikke på å vinne awards – vi dømmer dem. Blant annet European Search Awards og European Content Awards.

European Search Awards Official Judge
Global Marketing Awards Official Judge Logo.
Global Biddable Media Awards Official Judge Logo
Global Digital Excellence Awards Official Judge Logo

Vi har hjulpet bedrifter med SEO i over 40 land

Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering på tvers av landegrenser, språk og kulturer. Vi har jobbet med SEO-strategi, SEO-analyse og teknisk SEO i over 40 land, og innholdsfokusert SEO på 10 språk. Vi har forbedret lokal synlighet og økt offline-omsetningen for butikkjeder i over tusen butikker og lokale avdelinger.

International SEO Consulting - Land vi kan hjelpe deg med internasjonal SEO strategi, teknisk SEO, og SEO-rådgivning. Alle landene merket i blå farge, hjelper vi deg med SEO i.
Høy kvalitet

Vi jobber annerledes, og det er bra for deg

For å ta ut ditt fulle potensial, må du jobbe tilpasset slik verden og markedet ditt fungerer i dag. Book et møte med oss, så ser vi på dine muligheter sammen, med nye øyne.

SEO-tjenesterBook et møte

SEO + Content marketing-case: 342% økt omsetning!

Les caset her

Vi deler kunnskap

Medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness. Boken ble publisert internasjonalt i 2016 av Springer, verdens nest største forlag.

Google It, er en bok om SEO som SEO-konsulent Trond Lyngbø er medforfatter av. Dette bildet er av coveret på boken.
Google It: Total Information Awareness TOC, hvor bildet fokuserer på SEO-konsulent Trond Lyngbø sitt innhold i boken.
Les mer om boken
SEO-konsulent i Search Planet, Trond Lyngbø, holder foredrag om SEO på en konferanse i Norge.

Foredragsholder på konferanser, seminarer og events

Holder SEO-foredrag på konferanser i Norge og internasjonalt. Har vært foredragsholder på konferanser som Performance-konferansen, Epic Content Marketing-konferansen og Content Marketing-dagen.

Forbes Logo

Forbes-omtalt og sitert (2017)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er omtalt og sitert hos Forbes den 4. august 2017 i forbindelse med en sak om den finansielle viktigheten av SEO for entreprenører. Forbes ble startet i 1917 og er verdens mest anerkjente "business magazine". Nettstedet har over 70 millioner lesere. På sosiale medier har de nærmere 50 millioner følgere. Klikk her for å lese saken.


Forbes-omtalt og sitert (2015)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er presentert på en liste med 25 av verdens mest kjente SEO-eksperter (13. april 2015). Klikk her for å lese saken.


Referanse fra Chili

Pia Tryland i Chili Media sin referanse til SEO-konsulent Trond Lyngbø.

Referanse fra Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic SEO. Referanse fra kunde på LinkedIn

Referanse fra SEMrush

Referanse fra SEMrush

Konsulentprofil

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet AS. Han har 20-års SEO-erfaring og har jobbet som konsulent for flere av de største bedriftene, nettstedene, nettbutikkene og butikkjedene i Europa.

Han er en internasjonalt anerkjent ekspert innen søkemotoroptimalisering (SEO), medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness, og topplistet SEO-spaltist hos Search Engine Land 5 år på rad.

Trond er på Search Engine Journals globale Top SEO Experts-liste, og han ble Special Award Winner under Nordic Search Awards i 2019.

Han er offisiell dommer for European Search Awards, European Content Awards, UK Dev Awards, Global Agency Awards, UK Digital Growth Awards , Global Business Tech Awards og Global Marketing Awards.

Før Trond startet Search Planet i 2016, jobbet han som Head of SEO i MediaCom.

Trond har holdt SEO-foredrag på Performance-konferansen, Content Marketing-dagen, Epic Content Marketing-konferansen, og en rekke andre konferanser, seminarer og events.

Les mer om Trond

Trond Lyngbø

Nytt fra
Bloggen