Search Planet AS er et SEO-byrå i Oslo, Norge.

Vi er et lite, ansatteid norsk SEO-byrå i Oslo, Norge. Vi tilbyr SEO-tjenester, og hjelper bedrifter med søkemotoroptimalisering (SEO).

Som et rendyrket SEO-byrå kan vi by deg på høy kvalitet og skreddersydde, spesialiserte SEO-tjenester som gir bedre resultater for din type bedrift, dine unike forretningsmål, finansielle KPI-er, markedssituasjon, konkurranse, strategier, teknologier, systemer, m.m.

Vi har høy teknisk ekspertise, pluss internasjonal erfaring med innhold, informasjonsarkitektur, innholdsstrategi og content marketing.

Vi opplever at vår kombinerte kompetanse gjør en forskjell for våre kunder, som i flere land omsetter for milliardbeløp via organisk søk!

Kjente merkevarer over hele verden stoler på SEO fra oss.

Her er noen vi har hjulpet.

Trenger du hjelp?

Hei, jeg heter Trond Lyngbø, og er senior SEO-konsulent og eier av Search Planet. Ta gjerne direkte kontakt med meg for en hyggelig prat om SEO.

Ring meg

Mob: (+47) 46 444 999

Skriv til meg

trond.lyngbo@searchplanet.no

SEO-EKSPERT

Autoritet på fagområdet

Vi fokuserer ikke på å vinne awards – vi dømmer dem. Blant annet Global eCommerce Awards, Global Marketing Awards, European Search Awards, European Content Awards, Global Business Tech Awards, UK Digital Growth Awards, m.fl.

European Search Awards Official Judge
Global Marketing Awards Official Judge Logo.
Global eCommerce Awards Judge
Global Digital Excellence Awards Official Judge Logo

Vi har hjulpet bedrifter i over 40 land

Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering på tvers av landegrenser, språk og kulturer. Vi har jobbet med SEO-strategi, SEO-analyse og teknisk SEO i over 40 land, og innholdsfokusert SEO på 10 språk. Vi har også forbedret lokal synlighet og økt offline-omsetningen for butikkjeder i over tusen butikker og lokale avdelinger i tjenestebedrifter.

Kvalitet!

Vi jobber annerledes, og det er bra for deg

For å ta ut ditt fulle potensial, må du jobbe tilpasset slik verden og markedet ditt fungerer i dag. Book et møte med oss, så ser vi på dine muligheter sammen, med nye øyne.

SEO-tjenesterBook et møte

Nytt fra
Bloggen