Search Planet AS er et SEO-konsulentselskap i Oslo, Norge.

Vi hjelper bedrifter med søkemotoroptimalisering (SEO). Flere av de største nettstedene i Norden (målt i trafikk og omsetning) stoler på Search Planet.

Vi er spesielt sterk på teknisk SEOmigrering av nettsteder, SEO for nettbutikker og e-handel og SEO-analyse, og jobber effektivt med SEO i webutvikling, informasjonsarkitektur, UX/design og merkevarebygging.

I tillegg til å være sterke på SEO, og at vi har omfattende teknisk kompetanse, har vi også mangeårig internasjonal erfaring med innhold, innholdsstrategi og content marketing – og kan vise til sterke resultater.

Vi opplever at vår kombinerte kompetanse gir høy verdi for våre kunder, en av nøkkelingrediensene bak suksessen.

Ta kontakt

SEO + Content marketing-case: 342% økt omsetning! 🚀

Les caset her

Møt din konsulent!

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet AS. Han har 20-års SEO-erfaring og har jobbet som konsulent for flere av de største bedriftene, nettstedene, nettbutikkene og retailerne i Europa.

Han er en internasjonalt anerkjent ekspert innen søkemotoroptimalisering (SEO), medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness, og topplistet SEO-spaltist hos Search Engine Land 5 år på rad.

Trond er på Search Engine Journals globale Top SEO Experts-liste, og han ble Special Award Winner under Nordic Search Awards i 2019.

Han er offisiell dommer for European Search Awards og Global Marketing Awards, og har sittet i Gulltaggen-juryen to ganger.

Han har holdt SEO-foredrag på Performance-konferansen, Content Marketing-dagen, Epic Content Marketing-konferansen, og en rekke andre konferanser, seminarer og events. Neste foredrag er SEOday i Danmark (2021)

Trond Lyngbø

Nordic Search Awards Winner

Special Award Winner under Nordic Search Awards i 2019.

SEO-konsulent Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge, vinner Nordic Search Awards.
SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet AS i Oslo, Norge, winner Nordic Search Awards
Forbes Logo

Forbes-omtalt og sitert (2017)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er omtalt og sitert hos Forbes den 4. august 2017 i forbindelse med en sak om den finansielle viktigheten av SEO for entreprenører. Forbes ble startet i 1917 og er verdens mest anerkjente "business magazine". Nettstedet har over 70 millioner lesere. På sosiale medier har de nærmere 50 millioner følgere. Klikk her for å lese saken.


Forbes-omtalt og sitert (2015)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er presentert på en liste med 25 av verdens mest kjente SEO-eksperter (13. april 2015). Klikk her for å lese saken.


Search Engine Land

Topplistet SEO-spaltist 5 år på rad. Over 50 publiserte spalter om SEO, e-handel og content marketing. Search Engine Land er verdens største bransjenettsted for nyheter og informasjon om SEO og søkemarkedsføring.

Brev fra Search Engine Land til SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet AS i Oslo, Norge.
Search Engine Land toppliste over mest populære SEO-spalter, hvor Trond Lyngbø i Search Planet AS er representert.
Les spaltene her

Kapital

Intervjuet om SEO, søkemotorer, Google, og livet som SEO-konsulent i Search Planet AS.

SEO-konsulent Trond Lyngbø blir intervjuet om SEO av Kapital. Dette er forsiden av Kapital, økonomimagasinet i papirversjon.
SEO-konsulent Trond Lyngbø blir intervjuet av Kapital om søkemotoroptimalisering (SEO) av Kapital. Kapital-magasinet ligger åpent på et bord på bildet.
Les intervjuet (PDF)

Topplistet SEO-ekspert

Presentert på topplisten over verdens fremste SEO-eksperter i 2018 og 2019 hos Search Engine Journal. Search Engine Journal er et av de ledende bransjemediene internasjonalt, og har dekket søk-bransjen siden 2003.

Top SEO Expert hos Search Engine Journal. Bildet viser SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet topplistet.

Forfatter

Medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness. Boken ble publisert internasjonalt i 2016 av Springer, verdens nest største forlag.

Google It, er en bok om SEO som SEO-konsulent Trond Lyngbø er medforfatter av. Dette bildet er av coveret på boken.
Google It: Total Information Awareness TOC, hvor bildet fokuserer på SEO-konsulent Trond Lyngbø sitt innhold i boken.
Les mer om boken
Official Judge

Internasjonal dommer

Dommer i noen av bransjens største og viktigste konkurranser og prisutdelinger internasjonalt. Evaluerer og kårer det beste innen SEO, e-handel, content marketing og søkemarkedsføring. Blant annet European Search Awards.

European Search Awards Official Judge
Global Marketing Awards Official Judge Logo.
Global Biddable Media Awards Official Judge Logo
Global Digital Excellence Awards Official Judge Logo
SEO-konsulent i Search Planet, Trond Lyngbø, holder foredrag om SEO på en konferanse i Norge.

Foredragsholder på konferanser, seminarer og events

Holder SEO-foredrag på store konferanser i Norge og utlandet. Har vært foredragsholder på konferanser som Performance-konferansen, Epic Content Marketing-konferansen og Content Marketing-dagen.

Neste foredrag er: SEOday (Danmark)

Referanse fra Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic SEO. Referanse fra kunde på LinkedIn

Referanse fra SEMrush

Referanse fra SEMrush
Få en ny start

Vi jobber annerledes, og det er bra for deg

For å ta ut ditt fulle potensial, må du jobbe tilpasset slik verden og markedet ditt fungerer i dag. Book et møte med oss, så ser vi på dine muligheter sammen, med nye øyne.

SEO-tjenesterBook et møte

Nytt fra
Bloggen