Search Planet AS er et SEO-konsulentselskap i Oslo, Norge.

Vi er et SEO-konsulentselskap med ekspertise på Google organisk søk og søkemotoroptimalisering (SEO) for bedrifter.

Flere store internasjonale markedsledere, og noen av de største bedriftene, nettstedene og nettbutikkene i Norden, stoler på oss.

Vi er sterk på teknisk SEO og har lang erfaring med store nettsteder med mye innhold, kompleks infrastruktur, og mange integrasjoner.

I tillegg har vi også internasjonal erfaring med innhold, informasjonsarkitektur, innholdsstrategi og content marketing.

Vi opplever at vår kombinerte kompetanse gjør en forskjell for våre kunder, som i flere land omsetter for milliardbeløp via organisk søk!

Scroll ned, om du vil lese hva andre sier om oss, og resultatene vi oppnår.

Ta kontakt

SEO i 15 land og på 10 språk!

Vi har lang erfaring med internasjonal SEO på tvers av landegrenser, språk og kulturer. Vi har jobbet med teknisk SEO i 15 land, innholdsfokusert SEO på 10 språk, og forbedret lokal synlighet og økt offline-omsetningen for flere tusen lokale butikker og avdelinger.

International SEO Consulting - Land vi kan hjelpe deg med internasjonal SEO strategi, teknisk SEO, og SEO-rådgivning. Alle landene merket i blå farge, hjelper vi deg med SEO i.
Forbes Logo

Forbes-omtalt og sitert (2017)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er omtalt og sitert hos Forbes den 4. august 2017 i forbindelse med en sak om den finansielle viktigheten av SEO for entreprenører. Forbes ble startet i 1917 og er verdens mest anerkjente "business magazine". Nettstedet har over 70 millioner lesere. På sosiale medier har de nærmere 50 millioner følgere. Klikk her for å lese saken.


Forbes-omtalt og sitert (2015)

Senior SEO-konsulent Trond Lyngbø er presentert på en liste med 25 av verdens mest kjente SEO-eksperter (13. april 2015). Klikk her for å lese saken.


Her får du ekte vare

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet AS. Han har 20-års SEO-erfaring og har jobbet som konsulent for flere av de største bedriftene, nettstedene, nettbutikkene og retailerne i Europa.

Han er en internasjonalt anerkjent ekspert innen søkemotoroptimalisering (SEO), medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness, og topplistet SEO-spaltist hos Search Engine Land 5 år på rad.

Trond er på Search Engine Journals globale Top SEO Experts-liste, og han ble Special Award Winner under Nordic Search Awards i 2019.

Han er offisiell dommer for European Search Awards og Global Marketing Awards, og har sittet i Gulltaggen-juryen to ganger.

Han har holdt SEO-foredrag på Performance-konferansen, Content Marketing-dagen, Epic Content Marketing-konferansen, og en rekke andre konferanser, seminarer og events. Neste foredrag er SEOday i Danmark (2021).

Frida Smedsrud Kristensen, er Trond sin kollega på teamet, og bistår med koordinering, drift og administrative oppgaver. Frida har bakgrunn fra blant annet Finn.no og DNB. Les mer om Frida.

Trond Lyngbø

Referanse fra Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic SEO. Referanse fra kunde på LinkedIn

Referanse fra SEMrush

Referanse fra SEMrush

Forfatter

Medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness. Boken ble publisert internasjonalt i 2016 av Springer, verdens nest største forlag.

Google It, er en bok om SEO som SEO-konsulent Trond Lyngbø er medforfatter av. Dette bildet er av coveret på boken.
Google It: Total Information Awareness TOC, hvor bildet fokuserer på SEO-konsulent Trond Lyngbø sitt innhold i boken.
Les mer om boken
Official Judge

Internasjonal dommer

Dommer i noen av bransjens største og viktigste konkurranser og prisutdelinger internasjonalt. Evaluerer og kårer det beste innen SEO, e-handel, content marketing og søkemarkedsføring. Blant annet European Search Awards.

European Search Awards Official Judge
Global Marketing Awards Official Judge Logo.
Global Biddable Media Awards Official Judge Logo
Global Digital Excellence Awards Official Judge Logo
SEO-konsulent i Search Planet, Trond Lyngbø, holder foredrag om SEO på en konferanse i Norge.

Foredragsholder på konferanser, seminarer og events

Holder SEO-foredrag på store konferanser i Norge og utlandet. Har vært foredragsholder på konferanser som Performance-konferansen, Epic Content Marketing-konferansen og Content Marketing-dagen.

Neste foredrag er: SEOday (Danmark)

SEO + Content marketing-case: 342% økt omsetning!

Les caset her
Frida Smedsrud Kristensen i Search Planet AS i Oslo, Norge.

Bli bedre kjent med oss i Search Planet?

Som kunde hos Search Planet, vil Frida og Trond være de du møter først. Er du nysgjerrig, og har lyst til å vite mer om oss?

Les mer om teamet
Få hjelp med SEO

Vi jobber annerledes, og det er bra for deg

For å ta ut ditt fulle potensial, må du jobbe tilpasset slik verden og markedet ditt fungerer i dag. Book et møte med oss, så ser vi på dine muligheter sammen, med nye øyne.

SEO-tjenesterBook et møte

Nytt fra
Bloggen