SEO-EKSPERT

Trond Lyngbø


Dyktig SEO-konsulent med over 15-års hands-on erfaring og anerkjent verden over.

Trond Lyngbø, Search Planet AS.

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av SEO-byrået Search Planet AS i Oslo, Norge. Han har 15 års erfaring innen søkemotoroptimalisering (SEO), e-handel, innholdsstrategi og digital analyse. Hans kunder inkluderer internasjonale Fortune 500-selskaper og ledende norske merkevarer som omsetter for milliarder årlig. Hans spesialfelt og største lidenskap er å jobbe med SEO for nettbutikker og e-handelsaktører. På Forbes.com er han presentert som en av verdens 25 ledende SEO-spesialister.

Som en engasjert digital markedsfører og analytiker, har Trond oppnådd internasjonal anerkjennelse som SEO-ekspert.

Med 15 års tverrfaglig spisskompetanse og ekspertise innen SEO, e-handel, analyse, innholdsstrategi og konverteringsrateoptimalisering, har han demonstrert en særlig evne til å hjelpe bedrifter med å øke salget av produkter og tjenester via søkemotorer som Google.

Selskaper han har hjulpet inkluderer internasjonale Fortune 500 selskaper og ledende norske merkevarer. Han er spesielt interessert i å arbeide med SEO for nettbutikker og e-handelsorganisasjoner som ønsker å utvikle og styrke sin omnikanal-markedsføring.

Som spaltist hos Search Engine Land og Marketing Land siden 2011, er han topplistet internasjonalt fem år på rad. Hans arbeider har vært omtalt hos Forbes, hvor han er presentert som en av verdens 25 ledende SEO-spesialister.

Han har blitt intervjuet om SEO i en rekke medier, blant annet norges største finansmagasin, Kapital, og næringslivsavisen Finansavisen.

Han har holdt en rekke SEO-kurs og foredrag, og vært jurymedlem i Gulltaggen Awards. Han er medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness (2016).

Trond er senior SEO-konsulent, grunnlegger og eier av Search Planet AS. Før han startet selskapet jobbet han som Head of SEO i MediaCom, et av verdens største mediebyråer, hvor han han var ansvarlig for å etablere SEO som et nytt forretningsområde i MediaCom Norge. Dette gjorde han samtidig som han arbeidet hands-on som operativ SEO-konsulent for selskapets kunder og drev internopplæring av ansatte på tvers av ulike team og fagområder.

Tronds motto er at han skal gjøre en forskjell, ikke gi deg noe å gjøre.

Trond får gode tilbakemeldinger. Han blir satt pris på og får takkebrev.

Integritet, karaktér, ærlighet, gode samarbeidsevner og en løsningsorientert holdning, er fellesnevnere i tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere.

SEO-ekspert Trond Lyngbø i Search Planet i Oslo, Norge, får SEO-pris under Nordic Search Awards 2019.

SEO-konsulent Trond Lyngbø er topplistet hos Search Engine Land.

Trond Lyngbø forteller om søkemotoroptimalisering, også kalt SEO.

Kontakt Trond

Ønsker du å avtale et uforpliktende møte for å diskutere muligheter, eller få et pristilbud på SEO? Ta kontakt på epost: trond.lyngbo@searchplanet.no eller ring på tlf: (+47) 464 44 999