Medarbeidere

Vi er dyktige SEO-konsulenter som er spesialtrent i å løse komplekse og krevende SEO-oppdrag for større virksomheter, e-handelsorganisasjoner og store nettbutikker.

På denne siden kan du bli bedre kjent med oss.

Trond Lyngbø

Trond Lyngbø, Search Planet AS.

Trond er senior SEO-konsulent og daglig leder i Search Planet. Trond har over 15 års erfaring med SEO. Han er omtalt hos Forbes to ganger, i Kapital og Finansavisen som fagekspert innen SEO. Han er tidligere Head of SEO i MediaCom Norge. Trond arbeider i hovedsak med større virksomheter, komplekse nettbutikker, og e-handelsaktører som omsetter for milliarder i hvert marked. Han har holdt en rekke SEO-foredrag og kurs, og er medforfatter av boken Google It: Total Information Awareness, utgitt av forlaget Springer i 2016.  Som eneste nordmann har han publisert over 50 fagspalter om SEO hos Search Engine Land, der han har blitt topplistet spaltist internasjonalt 5 år på rad.

Kontakt Trond:

Les mer om Trond

Jørgen Indsetviken

Jørgen Indsetviken - teknisk SEO-spesialist til Search Planet.

Jørgen Indsetviken jobber som SEO-konsulent i Search Planet. Med en teknisk bakgrunn er Jørgen spesialisert innen teknisk SEO hvor kunder hovedsakelig er store bedrifter, nettbutikker og e-handelsaktører. Med kompetanse innen blant annet migrering, informasjonsarkitektur, søkeordsanalyse og innholdsstrategi vil Jørgen kunne hjelpe bedrifter i å nå sine mål på en effektiv og trygg måte som ikke bare vil være lønnsom, men også kritisk for at bedriften overlever i markedet i lang tid fremover.

Som person er Jørgen aktiv og disiplinert med store ambisjoner for seg selv og sine prosjekter. Med gode resultater også innen sport, viser Jørgen at han har det som skal til for å nå sine mål, uansett hva som kreves.

Les mer om Jørgen