SEO-tjenester

Vi spesialiserer oss på søkemotoroptimalisering (SEO) for store nordiske bedrifter, nettbutikker og e-handel. Våre medarbeidere er spesialtrent i å jobbe effektivt med SEO for bedrifter i dette segmentet.

Kundelisten inkluderer internasjonale Fortune 500-selskaper og ledende norske merkevarer som omsetter for milliarder. Selskaper som Telenor, NorgesGruppen, Elkjøp Nordic, Jernia, Color Line og Visma.

Vi jobber hands-on med SEO lokalt i en rekke land, på mange ulike språk. Vi har lang og god erfaring med internasjonale leveranser både på strategisk og taktisk nivå.

Vi har høstet omtale hos Forbes, Kapital og Finansavisen.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om søkemotoroptimalisering for din bedrift – helt uforpliktende! Send en e-post til trond.lyngbo@searchplanet.no hvor du forteller litt om bedriftens ønsker og behov – så blir du kontaktet.

Vår ekspertise

SEO for nettbutikker

SEO-analyse

På kundelisten har vi flere store nettbutikker og bedrifter som omsetter for milliarder. Både i Norge, i Norden og ute i den store verden.

Driver du en nettbutikk med 100+ millioner i årlig omsetning? Vi kommer gjerne til deg og viser deg en uforpliktende demo av vår unike metodikk for SEO for nettbutikker og e-handelsaktører.

Les mer

Teknisk SEO

Teknisk SEO omfatter flere ting:

  • operativt arbeid med søkemotoroptimalisering
  • arbeidsmøter med dine ulike fagspesialister og ledere
  • opplæring av lokale ansatte som behøver å være involvert
  • oppfølging av markedsføringsstrategier og implementering av aktiviteter
  • utarbeiding av taktikker som er lokalt effektive på bestemte steder
  • sørge for at eksterne partnere og leverandører gjør ting riktig

Vi tilbyr også flere tjenester. Vi bistår kunder ved å støtte dem i møter med leverandører (som webbyråer, reklamebyråer og mediebyråer). Dette er for å sørge for at det foreligger en korrekt brief, og for å avklare og sikre viktige tekniske detaljer som hjelper dem å oppnå økt effekt.

Les mer

SEO-analyse

Vår SEO-analyse er ikke en enkel automatisert test hvor man trykker på en knapp og får noen raske og enkle SEO-tips i retur noen minutter seinere. Nei, vi legger vekt på å oppnå en langvarig effekt som vil sikre dine investeringer og påvirke bedriftens virksomhetsmål.

En SEO-analyse fra Search Planet er skreddersydd for dine unike virksomhetsmål og individuelle behov, og vil være en grundig analyse som involverer bred og dyp tverrfaglig spisskompetanse og ekspertise, som stammer fra mange års praktisk erfaring innen SEO-faget.

Les mer

SEO-rådgivning med fokus på omnikanal

Skillet mellom online- og offline-aktiviteter viskes stadig mer ut. For å skaffe nye kunder er en helhetlig tilnærming til organisk søk og SEO-arbeidet nødvendig. Omnikanal-markedsføring er basert på å effektivt matche dine tilbud med kundens behov, til enhver tid og uansett hvor de befinner seg. Der spiller søkemotorer og SEO en viktig rolle.

Les mer

SEO-bistand i forbindelse med redesign og migrering av nettsteder og nettbutikker

Vi vil hjelpe deg med teknisk tilrettelegging, informasjonsarkitektur og organisering av webinnhold for optimal effekt. Nettstedet vil bli kundesentrert, og bygget for å drive kunder og salg – ikke bare se flott ut eller drive trafikk.

Med analyse og data i bunn, kommer vi inn som en forsterkning på teamet ditt, og jobber sammen med dine webutviklere, informasjonsarkitekter og designere. Vi sørger for at fremtiden til din bedrift blir bygget på korrekt analyse og fakta – ikke magefølelse og tilfeldigheter.

Les mer

Søkeordsanalyse

Skulle du gjerne vært tankeleser – og visst nøyaktig hva kundene søker etter?

Vi finner ut akkurat hva det er kundene dine søker etter på nettet, slik at du kan lage innhold som fanger deres interesse, som de liker, og som konvertere dem til betalende kunder. Før du tar valg og bestemmer retning. Skal du redesigne et nettsted eller en nettbutikk, vil en søkeordsanalyse være essensiell for å lykkes med å bygge en effektiv kundesentrisk informasjonsarkitektur, websidestruktur, URL-struktur og intern lenkearkitektur. Vi bistår dine utviklere, designere, informasjonsarkitekter og personer på tvers av fagområder og fagdisipliner der hvor dette er nødvendig og viktig for et godt og langvarig resultat.

Les mer

Konkurrentanalyse (organisk søk / SEO)

Vår konkurrentanalyse vil hjelpe deg å forstå dine konkurrenters SEO-strategi. Hvorfor vinner de over deg i det organiske søkeresultatet. Hva er det de gjør som er effektivt? Hvor er deres svake punkt? Hva kan du lære av dem, og hvilket konkurranse kan du forvente de neste 12-24 månedene? Dette er noen av det vi kan hjelpe deg med å finne ut. Vi tilbyr også løpende referansemåling opp mot dine konkurrenter, slik at du har kontroll, og rekker å reagere i tide.

Les mer

Mobil SEO

Søkeresultatene på Google er annerledes på mobile enheter. Du kan være rangert som nr. 1 på desktop-søk – men allikevel ikke være synlig for kunder ved mobilsøk! Dette kan du tape penger på.

Arbeidet med mobil SEO involverer elementer som strekker seg langt utover ditt eget nettsted, og forbi det man tradisjonelt forbinder med markedsføring. Du må være flink til å prioritere tiden og ressursene riktig. Det er avgjørende at du evner å forstå hva du skal gjøre først, og hva du skal velge bort. Krevende, ja, både i form av tid og kompetanse, men det er svært effektiv lokal markedsføring.

Les mer

Lokal SEO

For en lokal bedrift er det avgjørende at du klarer å tiltrekke lokale kunder og få dem inn i butikken – eller på telefonen. Det hjelper ikke at du er synlig for personer i Bergen, men er usynlig i Oslo, dersom kundene dine er der. For å oppnå god synlighet i Oslo, må SEO-strategien justeres og tilpasses for Oslo. En tradisjonell SEO-strategi er ikke godt nok.

Les mer

Innholdsstrategi

Har du en innholdsstrategi bak SEO-satsningen?

Vi tilbyr innholdsstrategitjenester for bedrifter som bruker søkemotoroptimalisering for å drive trafikk og tiltrekke seg nye kunder og salg. Dette programmet består av innhold som er utarbeidet for både bedriftens eget nettsted og for bruk eksternt, på andre domener og nettsteder.

Kall oss inn i den innledende fasen, før du kjøper inn innhold og allokerer ressurser, slik at vi kan bistå deg med analyse-arbeidet og i forberedelsene – så kommer vi inn som en forsterkning til ditt eksisterende team av innholdsprodusenter og samarbeidspartnere. Og de produserer innholdet.

Innholdsprodusenter elsker å jobbe sammen med oss – og vi med dem! Du vil bli en bedre bestiller av effektivt innhold som kundene vil ha og kommunisere mer effektivt. Mindre svinn, kortere vei til mål – og kunder som elsker deg!

Les mer

SEO-kurs

Et kompetansehevingsprogram innen søkemotoroptimalisering er en god investering. Med våre skreddersydde bedriftsinterne SEO-kurs og workshops, får dine ansatte et skikkelig løft. Dette kan vi tilby til fastpris og timepris.

Les mer

Eksempel på hva vi kan få til for deg

SEO-analyse