Om våre SEO-tjenester – og hvordan vi jobber med søkemotoroptimalisering

Vi er et SEO-byrå i Oslo som spesialiserer oss på søkemotoroptimalisering for større bedrifter, nettbutikker og e-handel. Vi hjelper kundene våre med å tjene milliarder i ulike markeder.

Søkemotoroptimalisering (eller SEO) er den beste metoden for å

 • tiltrekke mer nettstedstrafikk
 • få nye kunder
 • ta en større markedsandel
 • øke fortjenesten

Google er ikke lenger bare en søkemotor. Og SEO er mer enn bare «nettsteder» og «online». Hos Search Planet forstår vi dette bedre enn de fleste. Vi hjelper dere derfor med å optimalisere nettstedet deres for Googles organiske søk på en måte som virkelig kaster av seg, inkludert økt fottrafikk til lokale fysiske butikker og varehus.

Med våre SEO-tjenester kan dere bedre utnytte Googles rolle som «matchmaker» mellom kunder og leverandører/selgere. Tilstedeværelsen deres på nettet struktureres for å overbevise søkemotorer om at dere er det beste alternativet for brukere som undersøker, evaluerer og sammenligner produkter og tjenester før de kjøper.

Om våre SEO-tjenester

 • Vi i Search Planet har en sterk forretningsetikk og vil ikke samarbeide med kunder eller produkter som ikke er bra for samfunnet. Vi har til og med avslått tilbud på millioner av kroner når tilbudet ikke har samsvart med verdiene våre.
 • Vi opererer innenfor Googles retningslinjer, respekterer lokale lover og hindrer kundene våre fra å vikle seg inn i problemer forårsaket av manipulerende lenker og andre lyssky taktikker.
 • Vi styrer kundene våre bort fra aktiviteter som er i konflikt med lokale konkurranselover som skal sikre et rettferdig forretningsmiljø og beskytte samfunnet mot ustabilitet og kaos forårsaket av manipulerende handlinger og urettferdig konkurransepraksis.
  Dette er en virkelig trussel innen SEO. En rekke store og små selskaper er blitt rammet av Googles straffetiltak og blitt fjernet fra Googles søkeresultater og ender opp med å være usynlige på nettet i lengre perioder. Ikke bare skader dette inntekter og økonomi, det skader også merkevaren og gjør alle tidligere markedsføringsinvesteringer bortkastet. Alt må gjøres fra scratch, og det koster mye penger.
 • Vi hjelper også kundene våre med å dokumentere spesifikasjoner og krav, deltar på kvalifiseringsmøter og hjelper dem med planlegging, migrering og redesign.
 • Vi er et lite selskap med beskjedne ressurser. Og likevel legger vi stolthet i å ha et dyptgående og personlig samarbeid med kundene våre. Denne typen engasjement er grunnen til at nordiske forhandlere i toppklassen velger oss over andre SEO-byråer år etter år.

Faktisk ser mange av kundene på oss som mer enn bare et typisk SEO-byrå. De forteller oss at vi har blitt en «verdifull og verdsatt vekstpartner».

Dette skyldes at vi over flere år med praktisk erfaring fra detaljhandel og e-handel har oppnådd resultater og etablert tillit hos kundene våre. Dette har gjort oss til en integrert del av teamene deres. Ved flere tilfeller har vi også blitt tatt inn i varmen hos de eksterne leverandørene, e-handelsplattformene og eksterne byråene som kundene våre bruker.

Vi har flere ganger opplevd at toppledere og styremedlemmer i de største internasjonale selskapene ønsker å snakke direkte med oss. De er nysgjerrige etter å lære mer om menneskene (Search Planet-teamet) som bringer inn såpass mye penger, og som representerer en såpass stor prosentandel av salgene både på og utenfor nettet. De innser hvor forretningskritisk rollen vår er.

Vi har lang, bred erfaring med lønnsom SEO og har mange referanser å vise til.

Trenger dere virkelig søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er avgjørende når virksomhetens vekst avhenger av rangeringen hos Google for relevante søkeord og uttrykk.

Hvis nye potensielle kunder ikke finner dere når de gjør kjøpsforberedende research, vil dere miste salget og virksomheten vil lide. Konkurrentene vokser seg sterkere og spiser av markedsandelene deres.

Derfor trenger enhver moderne virksomhet SEO. Godt planlagt, korrekt utført og intelligent regissert SEO er en investering som lønner seg.

Det har ikke noe å si om dere er en ren nettbutikk, en lokalbedrift eller selger gjennom en kombinasjon av nettbutikker og fysiske butikker. Dere trenger god, effektiv SEO for å overleve og vokse.

Vårt byrå er et profesjonelt SEO-byrå med velprøvde, effektive metoder og en testet SEO-prosess som vi har implementert for kundene våre gjennom flere år og som har skapt milliarder av kroner i salgsomsetning fra organiske søk. Det er dette som bringer dem tilbake for å fornye SEO-kontraktene allerede før vi ber dem om det!

SEO-prosessen vår – hvordan vi samarbeider med bedriften deres

Tilnærmingen vår er forskjellig fra mange andre SEO-byråer fordi vi først og fremst fokuserer på å skaffe mer penger til kundenes bankkontoer.

 • Vi utfører omfattende forskning og analyse.
 • Vi guider dere mot kun lønnsomme aktiviteter.
 • Vi posisjonerer dere for jevn, pålitelig og forutsigbar vekst.
 • Vi beskytter dere mot konkurrenter.

Vårt strategiske SEO-rammeverk vil gjøre virksomheten deres mer synlig på nettet, øke salgskonverteringsratene og forbedre lønnsomheten.

Vi hjelper dere med å:

 • sette riktige mål
 • vurdere risiko og fordeler
 • studere konkurrentene
 • beregne gevinstpotensialet
 • velge riktig teknologi
 • planlegge innholdsstrukturen
 • utvikle et søkeoptimalisert nettsted
 • levere en god kundeopplevelse

Vi tester, måler og justerer kontinuerlig for å gjøre resultatene deres bedre, og vi gir dere beskjed når noe er galt.

SEO-strategi

Hva gjør oss unike som SEO-byrå?

 • Vi følger ikke blindt sjekklister eller maler, fordi en «one size fits all»-tilnærming er en dårlig løsning.
 • Vi gir de interne teamene deres opplæring og overfører kunnskap som bemyndiger og involverer dem i alle aktivitetene. Dette har vært veldig viktig for de av kundene våre som har lykkes best.
 • Og vi etablerer kontrollrutiner og sender dere rapporter med prioriterte, praktisk orienterte råd basert på KPI-er og mål, som dere kan utføre med det samme.
 • Vi er opptatt av å utgjøre en forskjell i våre kunders virksomheter, ikke bare gi dere mer å gjøre. Så vi prioriterer handlinger og anbefalinger ut fra effektivitet – og avbryter all aktivitet som ikke bærer frukter.

Vår SEO synkroniserer dere med kundene. Det vil føre til lønnsom vekst. Og dere vil utvikle pålitelige, forutsigbare inntektsstrømmer som fyller opp bankkontoen dag etter dag!

Vårt internasjonale SEO-nettverk

 • Search Planet har ved flere anledninger vært sponsor for Brighton SEO i England, den største SEO-konferansen i Europa.
 • Vi er også representert på alle større konferanser i Norden og har gode forbindelser i hele søkemarkedsføringsbransjen.
 • Vi blir regelmessig invitert til å tale på ledende markedsførings- og e-handelskonferanser og seminarer over hele Europa.
 • Vi er til stede under UK Search Awards, og har en offisiell dommer under prestisjefylte European Search Awards i 2020.

Vi verdsetter erfaring og ekspertise høyt

Som kunde av oss kommer dere ikke til å jobbe med en junior eller en «allsidig» multitasker som håndterer SEO blant mange andre oppgaver, slik det gjerne er hos byråer og konsulentselskaper som tilbyr denne tjenesten. I stedet vil dere jobbe med en seniorkonsulent med to tiårs erfaring som du forholder deg til fra A-Å gjennom hele samarbeidet, direkte.

Er dere vår ideelle SEO-kunde?

Her er hva vi ser etter i en ideell kunde: Tankegang, motivasjon og karakter.

De beste resultatene våre kommer fra å samarbeide med kunder som er interessert i å utvide topplinjen raskt, skalere for å utnytte potensialet sitt raskt – snarere enn de som er komfortable med å spre SEO-budsjettet sitt over tre år, selv når det kan brukes mer lønnsomt i løpet av bare ett.

Hvis dere

 • vil ha forretningsvekst med forutsigbare inntektsstrømmer
 • er klare til å allokere penger på en produktiv måte
 • kan prioritere handlinger (selv om det betyr å finansiere slike vekstorienterte aktiviteter gjennom kontantinnskyting fra andre steder)

bør dere snakke med oss med én gang.

Fordi vi – akkurat som dere – forstår, tror på og ønsker å få dette til for dere, og det raskt!

Og dere trenger ikke å være et stort selskap. Vi synes også det er spennende å samarbeide med selskaper med bare noen få produkter eller tjenester. Vi kan hjelpe små selskaper med å forbedre salg, bookinger, potensielle kunder og fottrafikk til en håndfull av deres viktigste butikker, varehus eller lokale avdelinger i viktige tjenesteområder, også i en by eller innenfor en bestemt geografisk radius.

Vi har et titalls referanser fra slike kunder og kan presentere prosjekter vi har gjort for fysiske butikker og avdelinger, der vi har hjulpet detaljister så vel som tjenesteleverandører og andre.

På hvert av disse områdene

 • bringer vi over 15 år med intensiv, praktisk toppkompetanse til bordet
 • kjenner vi deres kunder og markeder, strategier og taktikker
 • forstår vi hva som fungerer best, og kan skreddersy det effektivt for virksomheten deres, uten å kaste bort tid og penger
 • kan vi levere fremragende resultater og jobbe med selv nettsteder med opptil millioner av produktsider på forskjellige språk

Hvis noe av dette overbeviser dere om at vi er det riktige SEO-byrået å samarbeide med, er det bare å ringe oss. La oss møtes og ta en prat.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vår SEO-ekspert, Trond Lyngbø, vil skreddersy den beste løsningen til riktig pris for deg når du tar kontakt, så du trenger ikke å bekymre deg for detaljer og ord du ikke er så godt kjent med. Dette tar vi oss av for deg. Vi er til for å hjelpe dere. Liker du detaljer, kan du likevel klikke deg inn på menyen under, og gjøre deg kjent med det du ønsker:

Alle våre produkter og tjenester kan tilbys på både fastpris og som månedlige retainer-avtaler. Du får forutsigbarhet med tanke på budsjetter og kostnader.

Møt en ekte SEO-ekspert

Book et gratis og uforpliktende møte med oss. Send en beskjed via kontaktskjemaet under. Du blir kontaktet av vår SEO-ekspert med to tiårs erfaring og ekspertise, Trond Lyngbø, din egen SEO-ekspert som følger deg fra A-Å gjennom samarbeidet.

SEO-konsulent Trond Lyngbø

Kontaktskjema


Send din beskjed med kontaktskjemaet under, så blir du kontaktet.