SEO-tjenester

Vi leverer SEO-tjenester til Norges største og ledende bedrifter

Få en SEO-løsning skreddersydd for din bransje, målgruppe og nettsted. Oppnå maksimalt resultat med en målrettet SEO-plan og unngå sløsing med tid og penger på generelle løsninger.

Få et uforpliktende løsningsforslag
Google SEO

SEO-tjenester

Vi har tidligere jobbet med bedrifter som blant annet Elkjøp Nordic, DNB, Jernia, Biltema, Telenor, NorgesGruppen, Sector Alarm, BMI Group og Color Line.

SEO-analyse


Finn ut hvordan du kan forbedre din synlighet på nettet og relevans i kundereisene, og dermed øke trafikk og salg.

Les mer SEO-analyse

SEO-strategi


Få mer verdifulle kunder og øk salg og markedsandel ved å optimalisere kundereisen. Bedre samspill mellom salg, markedsføring og merkevarebygging.

Les mer SEO-strategi

Teknisk SEO


Gjør nettstedet ditt søkemotorvennlig og effektivt. Vi hjelper deg med å løse problemer som kan hindre besøkende i å finne eller bruke nettstedet ditt, og optimaliserer det for å rangere høyt i søkeresultatene.

Les mer om teknisk SEO

Vi leverer spesialiserte SEO-tjenester og løsninger til Nordens ledende retailere og Norges største nettbutikker

Vi tilbyr kraftige, spesialiserte SEO-tjenester for nettbutikker, e-handel og butikkjeder. Våre tjenester er skreddersydd for å møte behovene til nettbutikker, og vi har lang erfaring med strategier for skalering og lønnsomhetsvekst innen varehandelssektoren. Seniorkonsulenten har over 20 års felterfaring. Og er dommer for European Ecommerce Awards og European Search Awards. Les mer om konsulenten.

SEO for nettbutikker og e-handel


Ønsker du å nå ut til flere potensielle kunder og øke salget?

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre synligheten til din nettbutikk eller e-handel.

Les mer om nettbutikk-SEO

Plattformbytte, utvikling og migrering


Plattformbytte og nettstedsmigrering til ny løsning kan føre til tap av synlighet på Google.

Med vår hjelp med SEO og migreringsstrategi for nettbutikker, kan du migrere nettstedet ditt trygt og effektivt, uten å miste synlighet, trafikk eller inntekter.

Les mer om migrering

Butikkjede med lokale kunder?


Ønsker du å øke trafikk og salg i dine lokale butikker? Med våre tjenester kan du gjøre dine lokale butikker synlige for lokale kunder.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre dine lokale butikker synlige for lokale kunder.

Ta kontakt

Innhold

Spesialiserte SEO-tjenester med fokus på dataanalyse, innsikt og beslutningsstøtte til bedrifter som jobber med innholdsstrategi, innholdsmarkedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon. For alle typer bedrifter.

Innholdsstrategi


Bygg kjennskap med redaksjonelt innhold. Konverter og skap inntekter med kommersielt innhold. Ranger på lokale søkeord og bli godt synlig for lokale kunder med lokalt innhold.

Les mer

Søkeordsanalyse


Finn hundretusener av prioriterte søkefraser og innholdsforslag på sekunder, på ett sted. Forstå alt om kundene. Lag godt innhold raskere. Smartere! Vi gjør en bred, dyptgående og komplett jobb én gang, med alt du trenger. Vil du se en ferdig leveranse? Si fra, så avtaler vi nærmere.

Les mer

GAP-analyse


Tar for seg hele virksomheten, markedsforholdene og forretningsøkosystemet. Handler om "business performance optimization". Er det samspill mellom salgsstrategi og markedsføring? Er du i synk med kundene, nasjonalt og lokalt? Hvilke hull i kundereiser finnes?

Les mer

Noe annet?

Som eksperter på SEO-tjenester og SEO-rådgiving, inkludert AI-integrerte SEO-strategier, tilbyr vi fullspekter migreringsstrategier uten synlighetstap, fra planlegging til lansering. Kontakt oss for pålitelig SEO-konsulentbistand og oppdag mer.

Konkurrentanalyse


Finn ut hvem som er dine største konkurrenter på Google. Med vår konkurrentanalyse får du en oversikt over hvem som rangerer høyest for dine viktigste søkeord, og hva de gjør for å lykkes.

Les mer

Migrering av nettsteder


Spesialister på migreringsstrategi og teknisk SEO-rådgiving, vi veileder deg gjennom nettstedsmigrering, CMS-bytte, og oppgradering av e-handelsplattformer med fokus på UX-redesign og optimalisering av nettstedsarkitektur for din bedrift. Kontakt oss for skreddersydde løsninger.

Les mer

Andre behov eller spørsmål?


Uansett om du trenger hjelp med vanlige SEO-tjenester, spesialiserte løsninger eller noe annet, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål.

Ta kontakt

Nordic Search Awards-vinner

Special Awards Winner under Nordic Search Awards

SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet AS i Oslo, Norge, vinner pris under Nordic Search Awards.
Om oss

Resultater!

Vi jobber med SEO for noen av de største og ledende bedriftene, kjedene og nettbutikkene i Europa (målt i trafikk og omsetning).

Vi jobber også med B2B, tjenestetilbydere, servicenæringen, lokale virksomheter, rene informasjonsnettsteder, mfl.

Vi skaper også flere telefonhenvendelser og økt konvertering av ulike slag, og driver flere kunder inn gjennom dørene i fysiske lokale butikker, varehus og avdelinger, offline – for bedrifter som ønsker dét.

Kunder vi trives spesielt godt med, forstår at «å få jobben gjort» handler om å skape høy effekt på bedriftens overordnede virksomhetsmål og de økonomiske resultatene.

Som SEO-byrå har vi omfattende kompetanse og erfaring innen optimalisering av forretningsprestasjoner på tvers av strategier, avdelinger, roller, teknologier, lokasjoner og landegrenser.

Les mer om vår SEO-prosess, forklart på en enkel måte.

Skjermbilde fra Google Analytics etter SEO for nettbutikk

Hvorfor velge oss?

Hvorfor velger store bedrifter oss?

Når det virkelig gjelder, er den gode norske kvaliteten på Search Planet sine SEO-tjenester etterspurt av globale konsern, nordiske millardselskaper og markedsledere i Norge. DNB, Elkjøp, Elgiganten, Gigantti, Biltema, Meny, Jernia, Visma, Telenor, Color Line, og flere andre bedrifter i over 40 land.

Velg Search Planet for avansert SEO med kunstig intelligens og maskinlæring, en kjernekompetanse vi har perfeksjonert over flere år. Vi tilbyr dyptgående innsikt og innovative løsninger tilpasset de største aktørene i bransjen.

Vi er et annerledes SEO-byrå med fokus på å tilby de «riktige» løsningene til store bedrifter og enterprise-segmentet.

Les mer om oss her.

Search Planet AS

Ta kontakt i dag!

Send gjerne SMS til (+47) 464 44 999 om vi er opptatt.