SEO-tjenester

For større bedrifter med ambisiøse mål som ønsker å satse

Vi skal øke forretningsprestasjonene og skape økonomisk vekst for hele bedriften din, totalt sett. Det er vårt standpunkt og hvordan vi jobber.

Forvent mer av oss!

Vil du høre mer?
SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet AS, et SEO-byrå i Oslo, Norge.

Økt grad av tverrfaglig samarbeid i arbeidsstrømmer og prosjekter

Våre løsninger er utviklet for å sikre et godt samarbeid på tvers av strategier, avdelinger, teknologier og lokasjoner.

  • Teknologi og kode
  • Arkitektur
  • Kravspesifikasjon
  • Innhold
  • Retail og e-handel
  • Validering og kontroll
Søkemotoroptimalisering-tips for ledere som ønsker hjelp med SEO strategi. Bildet viser at organisk søk , SEO og Google ikke er i synk med overordnet virksomhetsstrategi, salgsstrategi, markedsføringsstrategi, markevarebygging, PR- og kommunikasjonsstrategi og webutvikling. Det betyr at bedriften ikke er i synk med kunder og markedet.

Oversikt over våre SEO-tjenester

Kunder vi jobber mest med er opptatt av forutsigbarhet. Planer og prosjekter strekker seg over tid. Typiske SEO-tjenester levert alene, er ikke dekkende nok eller egnet. Kanskje risikabelt og skadelig. Kunder får da skreddersydd en avtale med alt inkludert. Vi er opptatt av at du får riktig løsning, så ta kontakt med oss.

SEO-analyse


Få full gjennomgang med en komplett løsning, eller kjøp et avgrenset prosjekt til fastpris som passer for dine behov og ditt budsjett. Flere muligheter finnes.

Les mer

SEO-strategi


Få hjelp med å jobbe effektivt og utnytte muligheter på tvers av strategier, team, teknologier, lokasjoner og kundereiser - online og offline. Et optimalt samspill setter deg i bedre synk med kundene.

Les mer

Teknisk SEO


Inngå en langsiktig konsulentavtale med oss som dekker deg på alle fronter, eller kjøp enkeltstående fastprisede prosjekter som er avgrenset i tid, kostnad og omfang slik at det passer til ditt budsjett. Frihet!

Les mer

Konkurrentanalyse


Hvem dine konkurrenter er, kan være forskjellig mellom ulike lokasjoner, kategorier, med mer. Få oversikt over hvem dine konkurrenter er på nasjonalt- og lokalt nivå. Forstå hva de gjør, og hvilke muligheter du selv har. Få oversikt, ta kontrollen og rykk fra konkurrentene.

Les mer

Migrering av nettsteder


Plattformbytte, redesign og endringer på arkitektur og strukturer er kjente trusler med risiko for dropp i synlighet, trafikk og omsetning. Vår prosess for migrering har 9 faser, som på en trygg og effektiv måte sikrer deg før, underveis og etterpå.

Les mer

Andre behov eller spørsmål?


11 flere SEO-tjenester tilbys. Alle tradisjonelle SEO-tjenester som lokal SEO og internasjonal SEO. Og kraftige, spesialiserte SEO-tjenester rettet mot enterprise-segmentet. Alt du trenger for å komme i synk med kundene på verdens største marked, Google.

Ta kontakt

Unike SEO-tjenester for nettbutikker og e-handel

Visste du at vi tilbyr kraftige, spesialiserte SEO-tjenester for store nettbutikker, e-handel og butikkjeder? Kraftige saker! Egenutviklet og skreddersydd for e-handel gjennom 20 år. Vi skal være best på SEO-tjenester til retailere i enterprise-segmentet. Store og ledende bedrifter som Elkjøp Nordic, som vi har jobbet med på nordisk nivå siden 2016, kan vise til sterke resultater.

SEO for nettbutikker og e-handel


Utviklet spesielt for bedrifter som har mange produkter og komplekse nettsteder som krever både teknisk SEO og en planlagt, systematisk og strukturert SEO-strategi som konverterer og driver lønnsom vekst. Strukturanalyse, rammeverks-optimalisering, skalering, m.m.

Les mer

Bytte e-handelsplattform?


Bytte plattform, forbedre den du har, migrere og/eller redesigne? Du står da ovenfor en rekke risikoer, men også muligheter. Vi tar oss av alt fra A-Å av teknisk SEO, migrering, og alt du trenger. Strukturanalyse og rammeverksoptimalisering før, underveis eller etterpå, er f.eks. alltid smart. Vi kan sikre maksimalt effektive sidetyper før du går live. Ta kontakt for mer informasjon.

Ta kontakt

Butikkjeder med lokale butikker


Vi gjør dine lokale butikker og varehus synlig for lokale kunder. Mer fottrafikk inn dørene. Mer penger i kassen. Ofte må nasjonal strategi justeres for lokale forhold. Relevante eksempler på oppgaver kan handle om teknisk SEO, lokal søkeordsanalyse og lokal SEO.

Ta kontakt

Spesialiserte SEO-tjenester med fokus på innhold

Spesialiserte SEO-tjenester med fokus på dataanalyse, innsikt og beslutningsstøtte til bedrifter som jobber med innholdsstrategi, innholdsmarkedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon. For alle typer bedrifter.

Innholdsstrategi


Bygg kjennskap med redaksjonelt innhold. Konverter og skap inntekter med kommersielt innhold. Ranger på lokale søkeord og bli godt synlig for lokale kunder med lokalt innhold.

Les mer

Søkeordsanalyse


Finn hundretusener av prioriterte søkefraser og innholdsforslag på sekunder, på ett sted. Forstå alt om kundene. Lag godt innhold raskere. Smartere! Vi gjør en bred, dyptgående og komplett jobb én gang, med alt du trenger. Vil du se en ferdig leveranse? Si fra, så avtaler vi nærmere.

Les mer

GAP-analyse


Tar for seg hele virksomheten, markedsforholdene og forretningsøkosystemet. Handler om "business performance optimization". Er det samspill mellom salgsstrategi og markedsføring? Er du i synk med kundene, nasjonalt og lokalt? Hvilke hull i kundereiser finnes?

Les mer

Enterprise SEO Consulting

Hvorfor velger store bedrifter oss?

Når det virkelig gjelder, er den gode norske kvaliteten på Search Planet sine SEO-tjenester etterspurt av globale konsern, nordiske millardselskaper og markedsledere i Norge. Vi er et annerledes SEO-byrå med fokus på å tilby de «riktige» løsningene til store bedrifter og enterprise-segmentet.

Resultater!

Vi jobber med SEO for noen av de største og ledende bedriftene, kjedene og nettbutikkene i Europa (målt i trafikk og omsetning).

Vi jobber også med B2B, tjenestetilbydere, servicenæringen, lokale virksomheter, rene informasjonsnettsteder, mfl.

Vi skaper også flere telefonhenvendelser og økt konvertering av ulike slag, og driver flere kunder inn gjennom dørene i fysiske lokale butikker, varehus og avdelinger, offline – for bedrifter som ønsker dét.

Kunder vi trives spesielt godt med, forstår at «å få jobben gjort» handler om å skape høy effekt på bedriftens overordnede virksomhetsmål og de økonomiske resultatene.

Som SEO-byrå har vi omfattende kompetanse og erfaring innen optimalisering av forretningsprestasjoner på tvers av strategier, avdelinger, roller, teknologier, lokasjoner og landegrenser.

Skjermbilde fra Google Analytics etter SEO for nettbutikk

Nordic Search Awards-vinner

Special Awards Winner under Nordic Search Awards

SEO-konsulent Trond Lyngbø i Search Planet AS i Oslo, Norge, vinner pris under Nordic Search Awards.
Om oss

Utforsk våre nyeste artikler om SEO og markedsforholdene som påvirker bedriftens prestasjoner og resultater