SEO for markedsplasser

Datadrevet

Informasjonsarkitektur og struktur er kritisk for gode resultater. Rammeverk og grunnmur optimaliseres basert på analyse og fakta.

Skalerbarhet

Logiske semantiske strukturer med hierarkiske nivåer, skaper fokus. Google-utfordringene kjenner vi.

Langsiktighet

Fremtidssikret, stabilt og pålitelig. Bransje og industri, skreddersyr vi for. Lokale søk, kommersielle, duplisering, og blandet innhold.

Teknisk-SEO    |     SEO-analyse

Søkemotoroptimalisering for markedsplasser, anbudstjenester og rubrikkselskaper

Visste du at Google klassifiserer søkeord basert på intensjon, og justerer sine algoritmer for hvert søkeord basert på dette? Google har flere hundre ulike intensjonskategorier som de plasserer søkeord i. Mange er ikke klar over dette.

Søkeordene for mange toppkategorier i norske nettbutikker blir i dag klassifisert som lokale. Dermed trigges lokale kartoppføringene, og nettbutikkene forsvinner ned «under bretten».

Taksonomi, semantikk, URL-hierarkier, kategorisering, navngiving, ordbruk og organisering av innhold i ulike underkategorier, har kritisk betydning. Kategorier og innhold som er plassert tematisk i disse, har også betydning for scoring av relevans og autoritet på tema, og rangeringsevne på disse.

Du må være forsiktig å introdusere markedsplassen i eksisterende miljø. Vi bør foreta en SEO-analyse og vurderer din risiko.

Vi har egenutviklet en meget kraftfull og innovativ intensjonsfokusert analyse for å identifisere og kartlegge eksakt hvilke søkeord som hører hjemme i de tusenvis av kunders produktkategorier, artikler og bransjer.

Vi har bygget opp datasett med tusenvis av søkeord for bransjer, kategorier, markeder, produkter, tjenester, modifikatorer, og innholdstyper, etc.

Lokale søk rammer de fleste norske håndverkertjenester. Digitale markedsplasser og anbudstjenester får sin skaleringsevne betydelig redusert. Det finnes heldigvis gode løsninger og grep å ta.

Trenger du hjelp med SEO for din markedsplass, vennligst ta kontakt, eller ring senior SEO-konsulent Trond Lyngbø direkte på telefon 46 444 999.

Relevante tjenester

Basert på din interesse for søkemotoroptimalisering for markedsplasser, vil også følgende tjenester være aktuelle for deg.

SEO for nettbutikk

Premium-tjeneste for større nettbutikker, netthandel og retail.

Les mer

Migrering

Migrering av nettsteder, flytting av innhold og endring av strukturer.

Les mer

SEO-analyse

SEO-analyse som dekker deg fra A-Å. Skreddersydd for dine virksomhetsmål.

Les mer
Snakk med en ekspert

Ta første steget for å hjelpe bedriften din med å lykkes på Google

Ta kontakt for en prat

Effektiv informasjonsarkitektur kan mangedoble salget i nettbutikken

SEO, informasjonsarkitektur, nettstedsstruktur, taxonomi og søkeordsanalyse henger tett sammen. Slik må din markedsplass jobbe med SEO.

Les mer

Slik jobber vi med innholdsstrategi for å skape høy effekt

Kundesentrisk innholdsstrategi fundert på analyse av data og fakta. Vår prosess er unik og velutviklet for hvordan Google virker. Vi har kunder som tjener milliarder på SEO alene.

Les mer