Hybris SEO-konsulent

Vi jobber med en rekke av landets største virksomheter, og våre kunder omsetter for milliarder. Felles for noen av de store tunge e-handelsaktørene vi jobber med, er at de bruker e-handelsplattformen SAP Hybris.

Vi hjelper våre kunder med SEO for Hybris og e-handel, og arbeider i team med dem, og deres eksterne leverandører for å oppnå gode resultater og sikre synergier. Vår tilnærming til SEO er ikke begrenset til Google-rangeringer, men en helhetlig forretningsoptimalisering, og handlingsrettede tiltak hvor kunder og omsetning står i sentrum.

Vi bistår både strategisk og i implementeringsarbeid, med hands-on teknisk SEO sammen med kundenes utviklere, hjelper ansatte som jobber med PIM med beriking av produktsider, og database-team med det som trengs. Alt fra planlegging og implementering, til forvaltning og videreutvikling.

Kompetanseoverføring til våre kunder er også noe vi mener er viktig for å lykkes på sikt. Vi deler helhjertet av vår kompetanse, og er 100% åpen om alt vi gjør.

Les gjerne mer om hvordan vi jobber med SEO for nettbutikker og e-handel.

Vi hjelper deg gjerne!

Bruker din bedrift Hybris, og du ønsker å bli kjent med vår arbeidsmetodikk, oppnådde resultater og se konkrete eksempler på hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt.

Vi kommer gjerne til deg, eller du kan komme til oss i våre kontorer i Posthuset i Oslo sentrum for en demo og uforpliktende samtale. Vi holder til vegg i vegg med Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Alltid raskt og enkelt å komme seg til oss.

Du kan også sende oss en henvendelse via skjemaet under, så kontakter vi deg.

 

Send en beskjed

Ansatte i media

  • Trond Lyngbø, Forbes

  • Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

  • Trond Lyngbø på MOZ (tidligere SEOmoz)

  • Trond Lyngbø på SEOBook.com