SØKEMOTOROPTIMALISERING

Våre mest populære SEO-tjenester


Her har vi samlet noen av våre mest populære SEO-tjenester.

Søkemotoroptimalisering, også kalt SEO, dekker området strategier, taktikk og teknikker brukt til det konkrete formålet om å øke antall besøkende til et nettsted, dette ved å oppnå en høyere rangering på det organiske søkeresultatet på søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

Denne beskrivelsen av SEO har vært godt dekkende i mange år. Men i dag er rangeringer og trafikk kun halve jobben. For å henge med når Google utvikler seg og tilpasser seg, og sørge for at du ikke blir forbikjørt av dine konkurrenter, må SEO-strategien oppdateres også.

Effektiv SEO oppnås gjennom omfattende kunnskap og forståelse av menneskers adferd og intensjoner. Strategien bør styres av kundens psykologi og behov, og skreddersys for å dekke etterspørselen i markedet best mulig – og til slutt overbevise den besøkende om å bruke pengene sine hos deg.

Dette er ikke gjort i en fei.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor vårt SEO-kurs, og SEO-analyse, troner øverst på listen.

Skjermbilde fra Google Analytics etter SEO for nettbutikk

Premium SEO-tjenester for store bedrifter, butikkjeder og nettbutikker.


Langvarig høy effekt på forretningskritiske mål og KPIer.

INNSIKT OG ANALYSE


I en travel hverdag er det viktig å evne å prioritere hva man bruker tid og ressurser på, og hva man skal velge bort.

Vår mest populære tjeneste er SEO-analyse. Vi vil se nærmere på deres nåsituasjon og rapportere om ulike aspekter ved den. Vår SEO-analyse kommer i et format som vil hjelpe deg med å luke bort tidstyver og feilinvesteringer effektivt. Du står rustet til å nå dine mål raskere, og rimeligere.

RETAIL


SEO for nettbutikker og retail er annerledes.

Driver du en nettbutikk med +100 millioner i årlig omsetning? Ønsker du å jobbe med noen som har SEO for nettbutikker og e-handel ikke bare som en jobb, men også som lidenskap? E-handel er vi gode på.

STRATEGISK REDESIGN


Vi vil hjelpe deg med informasjonsarkitektur og organisering av innhold for optimal effekt. Nettstedet vil bli brukersentrert, og bygget for å drive kunder og salg – ikke bare trafikk.

Ved å involvere oss i planleggingsfasen og byggingen av nettstedet, bidrar vi til å eliminere synsing og improvisasjon.

Med analyse og data i bunn, kommer vi inn som en forsterkning på teamet ditt, og jobber sammen med dine webutviklere, informasjonsarkitekter og designere. Vi sørger for at fremtiden til din bedrift blir bygget på korrekt analyse og fakta – ikke magefølelse og tilfeldigheter.

KURS OG KOMPETANSEHEVING


Vårt mest populære SEO-kurs omhandler SEO i omnikanal-markedsføring. Deltakerne lærer hvordan man jobber med SEO for å få nye kunder, øke salget og bygge merkevare og lojalitet.

Søkemotorer er i dag dypt integrert i folks liv og spiller en viktig rolle for kjøpsatferden. Søkemotorer har blitt kritisk for bedriftens økonomiske resultater, og SEO bør derfor ha høyeste prioritet. Finnes du ikke på Google, går kundene dine til konkurrentene – og bruker pengene sine der.

Søkemotorer og SEO er ikke kun relevant for nettsteder og nettbutikker. SEO er også effektiv lokal markedsføring for lokale tjenestetilbydere og butikker som ønsker flere kunder inn døren – eller på telefonen.

Dersom du ønsker å bli funnet uansett hvor kundene befinner seg når de søker, og uansett om de søker via en tradisjonell PC eller en mobiltelefon, må organisk søk og SEO integreres i den overordnede virksomhetsstrategien- og markedsplanen.

SEO har blitt en krevende øvelse som involverer bred og dyp tverrfaglig spisskompetanse. Du må involvere ansatte og team som arbeider med oppgaver som tidligere ikke har vært forbundet med markedsføring.

Dette kurset egner seg også perfekt som et foredrag.

MEDIEOMTALE

Anerkjent SEO-ekspertise


Våre dyktige ansatte har over flere år oppnådd gode resultater og internasjonal anerkjennelse.

Forbes-omtale.

Omtalt og presentert som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister.

Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

Search Engine Land: Topplistet SEO-spaltist fem år på rad (50+ publiserte spalter.)

Google IT: Bok om søkemotoroptimalisering med Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge.Google It: Medforfatter av internasjonal bok om SEO utgitt av Springer.

Medieomtale

Pluss mye, mye mer som du kan lese om.

Les mer

Trenger du hjelp med SEO?

Det er alltid spennende med nye utfordringer, og våre SEO-konsulenter gleder seg til å høre fra deg.

Ta kontakt