Intershop SEO

E-handel

Benytter din virksomhet e-handelsplattformen Intershop? Driver du nettbutikk i kombinasjon med mange ulike fysiske butikker som er distribuert på flere ulike steder, i byer, eller til og med på kryss og tvers av landegrenser og ulike språk?

Search Planet har en rekke ledende e-handelsaktører på kundelisten. Vi har erfaringen som behøves for å arbeide effektivt med SEO i omnikanalmarkedsføring, og kan dokumentere gode resultater.

Vår kjernemålgruppe er storbedriftsmarkedet. Typiske kunder omsetter for milliarder, og kjører på systemer som SAP Hybris, Intershop, EPiServer, Magento eller andre enterprise-plattformer.

Vi bistår våre kunder både med SEO-tjenester som involverer teknisk søkemotoroptimalisering og kodetekniske utfordringer, strategisk sparring og planlegging, samt løpende oppfølging, implementering og videreutvikling.

Alt fra søkeordsanalyse og grunnleggende SEO, til avanserte og komplekse oppgaver som involverer ulike personer og team, på tvers av ulike fagmiljøer og «politiske leire».

Kompetanseoverføring til våre kunder er også noe vi mener er viktig for å lykkes på sikt. Vi deler helhjertet av vår kompetanse, og er 100% åpen om alt vi gjør.

Les gjerne mer om hvordan vi jobber med SEO for nettbutikker og e-handel.

Vi hjelper deg gjerne!

Bruker din bedrift Intershop, og du ønsker å vite konkret hvordan vi kan hjelpe deg?

Vi kommer gjerne til deg, eller du kan komme til oss i våre kontorer i Posthuset i Oslo sentrum for en demo og uforpliktende samtale. Vi holder til vegg i vegg med Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Norges mest sentrale kontorbygg, antakelig. Alltid raskt og enkelt å komme seg til oss.

Du kan også sende oss en henvendelse via skjemaet under, så kontakter vi deg.

Be gjerne om et uforpliktende møte. Vi hjelper deg!