SØKEMOTOROPTIMALISERING

Plattformspesifikk SEO-audit


Det er viktig å kjenne til fallgruvene og mulighetene med de forskjellige plattformene. Vår SEO-audit gjør det mulig å utføre målrettet og fokusert forbedring av din spesifikke løsning på kort tid og til en fornuftig pris.

Har du en nettbutikk med mer enn 10.000 produkter til salgs? Kjører din nettbutikkløsning eller e-handelsplattform på Hybris, Intershop, Episerver eller Magento? Da bør du lese videre om vår unike tjeneste for denne målgruppen.

Skjermbilde fra Google Analytics etter SEO for nettbutikk

Premium SEO-tjenester for store bedrifter, butikkjeder og nettbutikker.


Langvarig høy effekt på forretningskritiske mål og KPIer.

TILPASNING

SEO må tilpasses dine tekniske løsninger


SEO-tiltak er avhengige av hvilken teknisk løsning nettstedet ditt er basert på. Vi vet hva vi skal se etter, og hvordan vi kan hjelpe deg i å nå dine finansielle virksomhetsmål.

Skreddersydd unikt for din plattform og kjente (og mindre kjente) mangler, feil eller behov ved bruk av denne løsningen.

Tjenesten har til hensikt å sikre grunnmuren av din nettbutikk. Fokuset er site-wide, og vi løser problemet ved kjernen. På den måten kan du forbedre statusen på tusenvis av unike URLer hver gang du implementerer en forbedring.

Du oppnår et optimalisert teknisk rammeverk, eller skall, som du kan bygge videre på og skalere og vokse problemfritt med i fremtiden. Det innebærer betydelige besparelser (på ting du ikke trenger) og kort vei fra analyse til implementering (og resultater).

Du slipper du å bruke ressurser på ting som ikke er relevant for din nettbutikkløsning. Du bidrar samtidig til økt intern SEO-kompetanse rundt denne plattformen, og søkemotoroptimalisering generelt.

Dermed blir det realistisk for bedriften lykkes med å videreutvikle, vedlikeholde og forebygge på en trygg og god måte.

Vi tilbyr også 24/7 online overvåkning, monitorering og rapportering av problemer i fremtiden. Du får umiddelbart beskjed dersom det oppstår tekniske feil. Dermed kan du føle deg trygg på at fremtidige releaser og oppdateringer av teknologi og kode er under kontroll.

MÅLGRUPPE

Trenger du en SEO-audit?


Typiske kunder for auditen er store bedrifter med mer enn 10.000 produkter til salgs i nettbutikken og har interne (eller eksterne) utviklingsmiljø tilgjengelig.

Vi kan tilby plattformspesifikke SEO-auditer for følgende løsninger:

  • Hybris
  • Episerver
  • Intershop
  • Magento

Tjenesten bør også vurderes om du planlegger å migrere til en av løsningene innen 24 måneder. Så kan vi legge grunnlaget for en vellykket overgang og sikre deg i en tidlig fase.

Search Planet er et rendyrket norsk SEO-selskap som spesialiserer seg på SEO for nettbutikker og e-handel. Vi har kontor sentralt i Oslo sentrum, Norge. Vegg-i-vegg med Oslo Sentralstasjon (Oslo S), i Posthuset. Med unntak av to kunder, omsetter samtlige kunder for milliarder årlig, i hvert land.

Vi byr på internasjonalt anerkjent ekspertise på e-handelsrettet SEO som har mangeårig hands-on erfaring som SEO-konsulent på din spesifikke plattform. På denne siden kan du lese hva folk sier om oss.

MEDIEOMTALE

Anerkjent SEO-ekspertise


Våre dyktige ansatte har over flere år oppnådd gode resultater og internasjonal anerkjennelse.

Forbes-omtale.

Omtalt og presentert som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister.

Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

Search Engine Land: Topplistet SEO-spaltist fem år på rad (50+ publiserte spalter.)

Google IT: Bok om søkemotoroptimalisering med Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge.Google It: Medforfatter av internasjonal bok om SEO utgitt av Springer.

Medieomtale

Pluss mye, mye mer som du kan lese om.

Les mer

Trenger du en plattformspesifikk SEO-audit?

Det er alltid spennende med nye utfordringer, og våre SEO-konsulenter gleder seg til å høre fra deg.

Ta kontakt