Mobil SEO

Mobil SEO er ” hyper-lokal”.

Søkeresultatene på Google er annerledes på mobile enheter. Du kan være rangert som nr. 1 på desktop-søk – men være usynlig for kunder ved mobilsøk! Dette kan du tape på.

Vi hjelper kunder ved å

  • skreddersy effektive SEO-strategier for mobilsøk og mobile enheter
  • tilby veiledning i strategi-prosesser og teknisk implementering
  • støtte webutviklere og programmerere som skal lage løsninger som følger Googles anbefalinger og trenger hjelp med å sikre at den tekniske implementeringen følger beste SEO-praksis
  • forsterke teamene som jobber med sosiale medier, kommunikasjon og andre involverte
  • støtte ledere innen e-handel, eller lokale butikkeiere som må involveres, og trenger hjelp til å «se» problemet og bli i stand til å iverksette en effektiv løsning

Å arbeide med søkemotoroptimalisering for smarttelefoner, der målet er å få flere lokale kunder inn i butikken (eller på telefonen), kan være overveldende. Arbeidet involverer elementer som strekker seg langt utover ditt eget nettsted, og forbi det man tradisjonelt forbinder med markedsføring. Du må være flink til å prioritere tiden og ressursene riktig. Det er avgjørende at du evner å forstå hva du skal gjøre først, og hva du skal velge bort.

Dersom din bedrift ønsker effektiv lokal markedsføring på Googles mobile søkeresultater, og skaffe flere lokale kunder og økt omsetning i lokale avdelinger på bestemte adresser (uten å betale for klikk), ta kontakt med oss.

Be gjerne om et uforpliktende møte. Vi hjelper deg!