Mobil SEO er ” hyper-lokal”.

Søkeresultatene på Google er annerledes på mobile enheter. Du kan være rangert som nr. 1 på desktop-søk – men være usynlig for kunder ved mobilsøk! Dette kan du tape på.

Vi hjelper kunder ved å

  • skreddersy effektive SEO-strategier for mobilsøk og mobile enheter
  • tilby veiledning i strategi-prosesser og teknisk implementering
  • støtte webutviklere og programmerere som skal lage løsninger som følger Googles anbefalinger og trenger hjelp med å sikre at den tekniske implementeringen følger beste SEO-praksis
  • forsterke teamene som jobber med sosiale medier, kommunikasjon og andre involverte
  • støtte ledere innen e-handel, eller lokale butikkeiere som må involveres, og trenger hjelp til å «se» problemet og bli i stand til å iverksette en effektiv løsning

Å arbeide med søkemotoroptimalisering for smarttelefoner, der målet er å få flere lokale kunder inn i butikken (eller på telefonen), kan være overveldende. Arbeidet involverer elementer som strekker seg langt utover ditt eget nettsted, og forbi det man tradisjonelt forbinder med markedsføring. Du må være flink til å prioritere tiden og ressursene riktig. Det er avgjørende at du evner å forstå hva du skal gjøre først, og hva du skal velge bort.

Dersom din bedrift ønsker effektiv lokal markedsføring på Googles mobile søkeresultater, og skaffe flere lokale kunder og økt omsetning i lokale avdelinger på bestemte adresser (uten å betale for klikk), ta kontakt med oss.

MEDIEOMTALE

Anerkjent SEO-ekspertise


Våre dyktige ansatte har over flere år oppnådd gode resultater og internasjonal anerkjennelse.

Forbes-omtale.

Omtalt og presentert som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister.

Trond Lyngbø: SEO Columnist At Search Engine Land

Search Engine Land: Topplistet SEO-spaltist fem år på rad (50+ publiserte spalter.)

Google IT: Bok om søkemotoroptimalisering med Trond Lyngbø fra Search Planet AS i Oslo, Norge.Google It: Medforfatter av internasjonal bok om SEO utgitt av Springer.

Medieomtale

Pluss mye, mye mer som du kan lese om.

Les mer

Trenger du hjelp med mobil SEO?

Det er alltid spennende med nye utfordringer, og våre SEO-konsulenter gleder seg til å høre fra deg.

Ta kontakt