SEO-EKSPERT

Jørgen Indsetviken


Teknisk SEO-konsulent med bred erfaring innen teknisk søkemotoroptimalisering for e-handel og store nettbutikker

Jørgen har en teknisk bakgrunn som dynamisk webutvikler. Dette gir Jørgen et forsprang når det kommer til den tekniske løsningen hos kunder. Han er vandt til å dypdykke ned i koden for å finne effektive tiltak som forvandler et haltende nettsted til å være den pengemaskinen bedriften hadde håpet det skulle være.

Med god erfaring innen mange av søkemotoroptimaliseringens fagområder, klarer Jørgen å se at SEO ikke lenger bare er en teknisk markedsføringsdisiplin, slik mange tror det er. SEO handler om så mye mer enn det, og her i Search Planet vet vi hvilken påvirkning SEO har på de finansielle virksomhetsmålene som strekker seg langt utover det som kun skjer på søkeresultatsidene.

Når man jobber med SEO for store nettbutikker og e-handelsaktører, er det det viktig å kunne ha en helhetlig forståelse om hvordan bedriften fungerer på innsiden, for å få utsiden til å tiltrekke seg betalende kunder. De som faktisk putter penger i kassen. Og det er her Jørgen skiller seg ut. Han vet hvordan man zoomer ut for å se hva er det som virkelig trengs å gjøres. Ofte handler det om mer enn kun det som skjer på nettstedet. Men som enhver SEO-konsulent, vet også Jørgen hvordan man dypdykker ned i detaljene for å få ut de store forskjellene på et teknisk nivå.

Vil du lese litt mer om Jørgen, kan du lese blogginnlegget vi laget da han ble ansatt i Search Planet.

Kontakt Jørgen

Ønsker du å avtale et uforpliktende møte for å diskutere muligheter, eller få et pristilbud på SEO? Ta kontakt på epost: jorgen.indsetviken@searchplanet.no eller ring på tlf: (+47) 995 79 854